ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ : [26]

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26
TitleAuthor(s)Issue date???itemlist.???
Διερεύνηση ρόλου ζεόλιθου στη δυναμική αζώτου και φωσφόρου και στη διαθεσιμότητα ιχνοστοιχείων σε όξινο και βελτιωμένο έδαφοςΔαμαλίδης, Κωνσταντίνος22-Nov-2015-
Παραγωγή προζυμιού με Lactobacillus casei με πρώτη ύλη το τυρόγαλαΒλαχοδήμου, Αθανασία22-Nov-2015-
Η επίδραση της αλατότητας(NaCl.KCI,Na2SO4) στην αύξηση και χημική σύσταση της ροδιάς (Punica granatum L.) της ποικιλίας "Wonderful" σε συνθήκες υπαίθρουΜαστρογιαννίδου, Έλλη22-Nov-2015-
Επίδραση της ημερομηνίας σποράς και του εμβολιασμού με αζωτοδεσμευτικά βακτήρια στην αύξηση και ανάπτυξη των λούπινωνΧατζηχαραλάμπου, Αναστασία22-Nov-2015-
Συγκριτική αξιολόγηση παραδοσιακού πληθυσμού και της ποικιλίας μαλακού σιταριού Yecora υπό συνθήκες διαφόρων πυκνοτήτων και χαμηλών εισροώνΓκροζούδης, Σταμάτης22-Nov-2015-
Εφαρμογή επιλογής για τη διατήρηση και αναβάθμιση καθαρών σειρών αραβοσίτου (Zea mays L.)Σαρίδης, Κωνσταντίνος22-Nov-2015-
Παραγωγή καινοφανούς τροφίμου μέσω βιοτεχνολογικής εκμετάλλευσης του χυμού ροδιούΚούλης, Μιχαήλ22-Nov-2015-
Φυσικοχημικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη,απομόνωση και εργαστηριακή καλλιέργεια αζωτοδεσμευτικών βακτηρίων από διαφορετικά είδη ψυχανθώνΚαζάκος, Σταύρος22-Nov-2015-
Αξιολόγηση προγραμμάτων γενετικής βελτίωσης στο πρόβατο φυλής Χίου με τη χρήση γονιδιωματικής επιλογήςΔαδούσης, Χρήστος22-Nov-2015-
Παράγοντες που επηρεάζουν την αύξηση και ανάπτυξη της καλλιέργειας σουσαμιού στο Νομό ΈβρουΤσουτσούδη, Παναγιώτα22-Nov-2015-
Μικροβιακή ποιότητα συσκευασμένων σπόρων ροδιού που προορίζονται για κατανάλωσηΑλεξακούδη, Μαρία22-Nov-2015-
Η επίδραση της πυκνότητας στη φαινοτυπική παραλλακτικότητα γενοτύπων βίκου (V. sativa L.)Χατζόγλου, Θεόφιλος22-Nov-2015-
Επίδραση πυκνότητας σε ποιοτικά χαρακτηριστικά του καρπού γενοτύπων μαλακού σίτουΓκαϊντατζή, Χριστίνα22-Nov-2015-
Η επίδραση των αζωτοβακτηρίων στη προσαρμοστικότητα και στο δυναμικό απόδοσης της καλλιέργειας λευκού λούπινου στην περιοχή του Β. ΈβρουΜπλάκου, Ιωάννα22-Nov-2015-
Επίδραση του ασβεστίου στην αύξηση και χημική σύσταση φυτών ροδιάς (Punica granatum L.) που αναπτύχθηκαν σε συνθήκες αλατότητας (ΝaCl)Δεβετζή, Νίνα22-Nov-2015-
Συγκριτική μελέτη τριών συστημάτων εκτροφής προβάτων στο Βόρειο ΈβροΜανουσίδης, Θεόδωρος22-Nov-2015-
Παραγωγός μονοκυτταρικής πρωτεΐνης (single cell protein) με βιοτεχνολογική εκμετάλλευση χυμού ροδιoύΜιχελή, Δήμητρα22-Nov-2015-
Η χρήση του Microtox test στην αξιολόγηση επικινδυνότητας υπολειμμάτων γεωργικών φαρμάκων σε υδάτινα οικοσυστήματαΖαγάκου, Δήμητρα19-Nov-2015-
Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων ελαιολάδου υπο διαφορετικές συνθήκες αποθήκευσηςΖαφειρίδης, Λεωνίδας19-Nov-2015-
Μελέτη παραγωγής τυριού τύπου φέτας με κόκκους KefirΛασκαρίδης, Χαράλαμπος19-Nov-2015-