Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 26
Title | Author(s) | Issue date | ???itemlist.??? |
Διερεύνηση ρόλου ζεόλιθου στη δυναμική αζώτου και φωσφόρου και στη διαθεσιμότητα ιχνοστοιχείων σε όξινο και βελτιωμένο έδαφος | Δαμαλίδης, Κωνσταντίνος | 22-Nov-2015 | - |
Παραγωγή προζυμιού με Lactobacillus casei με πρώτη ύλη το τυρόγαλα | Βλαχοδήμου, Αθανασία | 22-Nov-2015 | - |
Η επίδραση της αλατότητας(NaCl.KCI,Na2SO4) στην αύξηση και χημική σύσταση της ροδιάς (Punica granatum L.) της ποικιλίας "Wonderful" σε συνθήκες υπαίθρου | Μαστρογιαννίδου, Έλλη | 22-Nov-2015 | - |
Επίδραση της ημερομηνίας σποράς και του εμβολιασμού με αζωτοδεσμευτικά βακτήρια στην αύξηση και ανάπτυξη των λούπινων | Χατζηχαραλάμπου, Αναστασία | 22-Nov-2015 | - |
Συγκριτική αξιολόγηση παραδοσιακού πληθυσμού και της ποικιλίας μαλακού σιταριού Yecora υπό συνθήκες διαφόρων πυκνοτήτων και χαμηλών εισροών | Γκροζούδης, Σταμάτης | 22-Nov-2015 | - |
Εφαρμογή επιλογής για τη διατήρηση και αναβάθμιση καθαρών σειρών αραβοσίτου (Zea mays L.) | Σαρίδης, Κωνσταντίνος | 22-Nov-2015 | - |
Παραγωγή καινοφανούς τροφίμου μέσω βιοτεχνολογικής εκμετάλλευσης του χυμού ροδιού | Κούλης, Μιχαήλ | 22-Nov-2015 | - |
Φυσικοχημικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη,απομόνωση και εργαστηριακή καλλιέργεια αζωτοδεσμευτικών βακτηρίων από διαφορετικά είδη ψυχανθών | Καζάκος, Σταύρος | 22-Nov-2015 | - |
Αξιολόγηση προγραμμάτων γενετικής βελτίωσης στο πρόβατο φυλής Χίου με τη χρήση γονιδιωματικής επιλογής | Δαδούσης, Χρήστος | 22-Nov-2015 | - |
Παράγοντες που επηρεάζουν την αύξηση και ανάπτυξη της καλλιέργειας σουσαμιού στο Νομό Έβρου | Τσουτσούδη, Παναγιώτα | 22-Nov-2015 | - |
Μικροβιακή ποιότητα συσκευασμένων σπόρων ροδιού που προορίζονται για κατανάλωση | Αλεξακούδη, Μαρία | 22-Nov-2015 | - |
Η επίδραση της πυκνότητας στη φαινοτυπική παραλλακτικότητα γενοτύπων βίκου (V. sativa L.) | Χατζόγλου, Θεόφιλος | 22-Nov-2015 | - |
Επίδραση πυκνότητας σε ποιοτικά χαρακτηριστικά του καρπού γενοτύπων μαλακού σίτου | Γκαϊντατζή, Χριστίνα | 22-Nov-2015 | - |
Η επίδραση των αζωτοβακτηρίων στη προσαρμοστικότητα και στο δυναμικό απόδοσης της καλλιέργειας λευκού λούπινου στην περιοχή του Β. Έβρου | Μπλάκου, Ιωάννα | 22-Nov-2015 | - |
Επίδραση του ασβεστίου στην αύξηση και χημική σύσταση φυτών ροδιάς (Punica granatum L.) που αναπτύχθηκαν σε συνθήκες αλατότητας (ΝaCl) | Δεβετζή, Νίνα | 22-Nov-2015 | - |
Συγκριτική μελέτη τριών συστημάτων εκτροφής προβάτων στο Βόρειο Έβρο | Μανουσίδης, Θεόδωρος | 22-Nov-2015 | - |
Παραγωγός μονοκυτταρικής πρωτεΐνης (single cell protein) με βιοτεχνολογική εκμετάλλευση χυμού ροδιoύ | Μιχελή, Δήμητρα | 22-Nov-2015 | - |
Η χρήση του Microtox test στην αξιολόγηση επικινδυνότητας υπολειμμάτων γεωργικών φαρμάκων σε υδάτινα οικοσυστήματα | Ζαγάκου, Δήμητρα | 19-Nov-2015 | - |
Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων ελαιολάδου υπο διαφορετικές συνθήκες αποθήκευσης | Ζαφειρίδης, Λεωνίδας | 19-Nov-2015 | - |
Μελέτη παραγωγής τυριού τύπου φέτας με κόκκους Kefir | Λασκαρίδης, Χαράλαμπος | 19-Nov-2015 | - |