ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ : [61]

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 61
TitleAuthor(s)Issue date???itemlist.???
Εκτίμηση τρόπου δράσης αιθέριων ελαίων έναντι παθογόνων και αλλοιογόνων μικροοργανισμώνΒαρβάτου, Μαρία; Varvatou, Maria15-Jun-2021-
Κατεψυγμένα λαχανικά. Διατροφική αξία, ποιοτικά χαρακτηριστικά και αποδοχή από τους καταναλωτέςΓούλιος, Bασίλης15-Jun-2021-
Υγιεινή της Χρήσης Οικιακών Φίλτρων Νερού με Ενεργό ΆνθρακαΤζουρίδης, Βασίλειος; Tzouridis, Vasileios15-Jun-2021-
Σύστημα H.A.C.C.P. εφαρμογή σε μαγειρεία και αποθήκες τροφίμων στον Ελληνικό Στρατό στην περιοχή του Β. ΈβρουΧατζηαγαπίου, Ηλίας10-Jun-2021-
Εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων εμπορίας καφέ στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμωνΚαρυώτης, Βάΐος10-Jun-2021-
Επίδραση μη-θρεπτικών γλυκαντικών στην κινητική ανάπτυξης μικροοργανισμώνΓκίνη, Ελένη10-Jun-2021-
Έτοιμες συσκευασμένες σαλάτεςΧριστοφορίδου, Χρυσή10-Jun-2021-
Μελέτη του αερομεταφερόμενου μικροβιακού φορτίου σε χώρους αποθήκευσης αγρωστωδώνTσακίρης, Χρήστος9-Jun-2021-
Μελέτης της απόκρισης των καταναλωτών στα πιθανά οφέλη της κατανάλωσης των λειτουργικών τροφίμων στο Νότιο ΈβροΧουρίδης, Ηλίας8-Jun-2021-
Μελέτη της απόκρισης των καταναλωτών αναφορικά με την μεσογειακή διατροφή στο Ν. ΈβρουΛουκανίδου, Βασιλική8-Jun-2021-
Μελέτη της απόκρισης των καταναλωτών στα φρούτα και λαχανικά αναφορικά με την διατροφική αξία στο Νομό ΈβρουΚωστάρας, Πέτρος8-Jun-2021-
Αιτίες ανάκλησης τροφίμων από τον ΕΦΕΤ κατά τα έτη 2011 - 2018Σάλτας, Πέτρος7-Jun-2021-
Επίδραση αιθέριων ελαίων στην μικροβιολογική σταθερότητα συσκευασμένου σε κενό κρέατος κοτόπουλου κατά την συντήρηση σε ψύξηΛυσίτσας, Μάριος7-Jun-2021-
Η Επίδραση των διαφυλλικών ψεκασμών με εκχυλίσματα φυκιών στην ανάπτυξη του καρπού και της μικροχλωρίδας επιτραπέζιας ποικιλίας ελιάςΕυαγγελινού, Δήμητρα28-May-2021-
Απομόνωση γαλακτικών βακτηρίων από το κεφίρ και αξιολόγηση τους στην παραγωγή προζυμιού και άρτουΟδατζίδου, Μαρία28-May-2021-
Μελέτη της απόκρισης των καταναλωτών στα πιθανά διατροφικά οφέλη της κατανάλωσης γαλακτοκομικών προϊόντων στο Νομό ΈβρουΠαυλακάκη, Βασιλική26-May-2021-
Αντιβιοαντοχή σε κλινικά στελέχη Klebsiella sppΚουρτίδου, Ευθυμία25-May-2021-
Μελέτη της απόκρισης των καταναλωτών στην κατανάλωση οίνου αναφορικά με τη διατροφική αξία στο Νομό ΈβρουΑγραφιώτης, Αγαμέμνων25-May-2021-
Μελέτη του αρωματισμένου ελαιολάδου με εκχύλισμα αιθέριων ελαίων και βοτάνωνΧατζηαθανασίου, Ευδόξιος-Ραφαήλ29-Apr-2021-
Αντιμικροβιακή δράση ροδέλαιου έναντι Gram (+) και Gram (-) παθογόνων μικροοργανισμώνΠολυζωΐδης, Ξανθός7-Apr-2021-