ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΩΝ : [91]

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 91
TitleAuthor(s)Issue date???itemlist.???
Γαλακτοπαραγωγός, αγελαδοτροφία και ποσοστώσειςΚατσέλης, Αγαμέμνων; Παλάντζας, Θωμάς22-Dec-2015-
Παραγωγή ερυθρού οίνουΚυπαρισσούδης, Θεοδόσιος22-Dec-2015-
Επικαιροποιημένη βιβλιογραφική ανασκόπηση της χρήσης συντηρητικών στα τρόφιμαΠαπαδόπουλος, Βασίλειος22-Dec-2015-
Μελέτη της προσαρμοστικότητας διαφόρων ποικιλιών μαλακού σιταριού στην περιοχή του βορείου ΈβρουΜήτρου, Ευαγγελία; Παιδαράκη, Αναστασία; Παιδαράκη, Κυριακή; Εμμανουηλίδης, Συμεών; Βασιλείου, Θεόδωρος22-Dec-2015-
Επεξεργασία τυροκομικών προϊόντωνΤερζής, Αθανάσιος22-Dec-2015-
Νοθεία τροφίμωνΔεμερίδου, Ζωή19-Dec-2015-
Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος μπύραςΣταματίου, Σταμάτης19-Dec-2015-
ΖυθοποίησηΓκουγκούσης, Γιάννης18-Dec-2015-
Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόνταΣιδηρόπουλος, Κωνσταντίνος17-Dec-2015-
Μελέτη της σύστασης του αιθέριου ελαίου του αρωματικού φυτού Metha Longifolia και έλεγχος της συνεργιστικής αντιμικροβιακής δράσης αυτού όπως και του κυρίαρχου συστατικού του, ενάντια στο βακτήριο Staphylococcus aureus με συνθετικά αντιβιοτικάΚοκολάκη, Μαρία17-Dec-2015-
Αμπελουργία και οινοποίησηΑνδρουλάκης, Γεώργιος-Λάμπρος17-Dec-2015-
Το πρότυπο ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000Μπουσταντζής, Κωνσταντίνος17-Dec-2015-
Μελέτη της σύστασης αιθέριων ελαίων των φυτών Mentha spicata και Mentha longifolia όπως και της αντιμικροβιακής τους δράσης ενάντια στο βακτήριο Staphylococcus aureus. Έλεγχος της σχέσης δομής αντιμικροβιακής δράσης των κύριων συστατικών τουςΜπελενιώτη, Μαρία17-Dec-2015-
Απόψεις καταναλωτών για την ποιότητα του νερού στην περιοχή που διαμένουνΣυρεγγέλας, Ανδρέας17-Dec-2015-
Χαρακτηρισμός πιθανής προβιοτικής δράσης απομονωθέντων βακτηρίων από κόκκους kefir με in vitro δοκιμασίεςΜπαντούνας, Πέτρος-Βασίλειος; Μπαλάσκας, Θεόδωρος16-Dec-2015-
Οι κύριες αλλοιώσεις των λιπαρών υλών και η δράση των φυσικών αντιοξειδωτικών ως ανασταλτικός παράγονταςΓκολόη, Ευθυμία16-Dec-2015-
Ποιοτικός έλεγχος πόσιμων υδάτωνΤζιούρη, Δανάη16-Dec-2015-
Περιγραφή της παραγωγής οίνου, με την μέθοδο της λευκής οινοποίησηςΠαπαδήμας, Ιωάννης-Αλέξανδρος16-Dec-2015-
Παρασκευή και μικροβιακή αλλοίωση τυριών με ή χωρίς ονομασία προέλευσηςΖανδέ, Μαρίνα16-Dec-2015-
Μικροβιολογική ποιότητα πρόβειου γάλακτος με έμφαση στην παρουσία ζυμών -μυκήτων και έλεγχος ευαισθησίας σε αντιβιοτικάΑναστασιάδης, Ελευθέριος15-Dec-2015-