ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΩΝ : [91]

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 91
TitleAuthor(s)Issue date???itemlist.???
Μικροβιολογική ποιότητα πρόβειου γάλακτος με έμφαση στην παρουσία του Escherichia coli και έλεγχος ευαισθησίας σε αντιβιοτικάΒόλτση, Χρυσούλα15-Dec-2015-
Η μεταρρύθμιση της κοινής αγροτικής πολιτικής του 2003 και οι επιπτώσεις της στον ελληνικό αγροτικό τομέαΑγγελόπουλος, Βασίλειος; Κοκαρίδας, Δημήτριος15-Dec-2015-
Η εφαρμογή του HACCP στον κλάδο της αρτοποιίαςΑγαθοκλέους, Μαρία15-Dec-2015-
Έλεγχος επικινδυνότητας και κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP). Μελέτη περίπτωσης για την παραγωγή βιολογικού ελαιόλαδου στην Ιερά Μονή ΤόπλουΠλαΐτης, Βασίλειος15-Dec-2015-
Έλεγχος επικινδυνότητας του πόσιμου νερού από την παρουσία παθογόνων μικροοργανισμώνΤσομπανοπούλου, Μαρία15-Dec-2015-
Επίδραση της υγιεινής του νερού στην ποιότητα των τροφίμωνΤσιμοπούλου, Βασιλική8-Dec-2015-
Παραγωγική διαδικασία του κρασιούΓεωργίου, Ιωάννης23-Nov-2015-
Παραγωγή και τυποποίηση ελαιόλαδουΣούρλας, Παναγιώτης22-Nov-2015-
Εργαστήριο μικροβιολογίας γάλακτοςΠηλικίδης, Νεόφυτος21-Nov-2015-
Έλεγχος επικινδυνότητας του πόσιμου νερού από τη παρουσία παθογόνων μικροοργανισμώνΤσομπανοπούλου, Μαρία21-Nov-2015-
Έλεγχος επικινδυνότητας και κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP)Πλαΐτης, Βασίλειος21-Nov-2015-
Παραγωγή άρτου απο προζύμι με χρήση Lactobacillus SakeiΒαλαβάνη, Παρασκευή21-Nov-2015-
Η εφαρμογή του HACCP στον κλάδο της αρτοποιίαςΑγαθοκλέους, Μαρία21-Nov-2015-
Μικροβιολογική ποιότητα πρόβειου γάλακτος με έμφαση στη παρουσία του Escherichia coli και έλεγχος ευαισθησίας σε αντιβιοτικάΒόλτση, Χρυσούλα21-Nov-2015-
Μικροβιολογική ποιότητα πρόβειου γάλακτος με έμφαση στη παρουσία ζυμών-μυκητών και έλεγχος ευαισθησίας σε αντιβιοτικάΑναστασιάδης, Ελευθέριος21-Nov-2015-
Παραγωγή αιθανόλης και γαλακτικού οξέος με χρήση ελεύθερων κυττάρων κεφίρΝαλμπάντης, Γεώργιος21-Nov-2015-
Χρήση χιτοζάνης στην παράταση του χρόνου ζωής μοσχαρίσιου κιμά συσκευασμένου αερόβια στους 4°CΣταματοπούλου, Στέλλα20-Nov-2015-
Παρασκευή και Μικροβιακή Αλλοίωση Τυριών με ή χωρίς Ονομασία ΠροέλευσηςΖανδέ, Μαρίνα20-Nov-2015-
Παραγωγή γαλακτικού οξέος με χρήση ακινητοποιημένων κυττάρωνΝέγκογλου, Αναστάσιος20-Nov-2015-
Περιγραφή της παραγωγής οίνου,με την μέθοδο της λευκής οινοποίησηςΠαπαδήμας, Ιωάννης-Αλέξανδρος20-Nov-2015-