Μελέτη παραγωγής τυριού τύπου φέτας με κόκκους Kefir (Master thesis)

Λασκαρίδης, Χαράλαμπος

Institution and School/Department of submitter: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας. Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
Subject classification: Lactic acid bacteria--Genetics
Keywords: Παραγωγή τυριού,Βακτήρια
URI: https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/2670
http://dx.doi.org/10.26257/heal.duth.6645
Appears in Collections:ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
02_0034_ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣΔΠΘ_ΑΑΔ-Μ1848.pdf13.45 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


 Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/2670
http://dx.doi.org/10.26257/heal.duth.6645
  This item is a favorite for 0 people.

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons