Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων ελαιολάδου υπο διαφορετικές συνθήκες αποθήκευσης (Master thesis)

Ζαφειρίδης, Λεωνίδας

Institution and School/Department of submitter: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας. Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
Subject classification: Olive oil industry--Equipment and supplies
Olive oil--Law and legislation
Keywords: Ελαιόλαδο
URI: https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/2672
http://dx.doi.org/10.26257/heal.duth.6835
Appears in Collections:ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
02_0033_ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣΔΠΘ_ΑΑΔ-Μ1849.pdf23.15 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


 Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/2672
http://dx.doi.org/10.26257/heal.duth.6835
  This item is a favorite for 0 people.

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons