Η εφαρμογή του HACCP στον κλάδο της αρτοποιίας (Bachelor thesis)

Αγαθοκλέους, Μαρία

Institution and School/Department of submitter: Σχολή Επιστημών Γεωπονίας,Δασολογίας,Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
Subject classification: Bakeries
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Keywords: Αρτοποιία,Ασφαλή τρόφιμα
URI: https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/2975
http://dx.doi.org/10.26257/heal.duth.2474
Appears in Collections:ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΩΝ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
02_0121ΔΠΘ_ΑΑΔ-Π2041.pdfΠτυχιακή Εργασία 16.41 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


 Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/2975
http://dx.doi.org/10.26257/heal.duth.2474
  This item is a favorite for 0 people.

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons