Παραγωγή προζυμιού με Lactobacillus casei με πρώτη ύλη το τυρόγαλα (Bachelor thesis)

Βλαχοδήμου, Αθανασία

Institution and School/Department of submitter: Σχολή Επιστημών Γεωπονίας,Δασολογίας,Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
Subject classification: Yeast industry
Cheese whey
Lactic acid bacteria
Keywords: Προζύμι,Άρτος,Τυρόγαλα
URI: https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/3065
http://dx.doi.org/10.26257/heal.duth.1006
Appears in Collections:ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
02_0011_ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥΔΠΘ_ΑΑΔ-Μ1871.pdfΜεταπτυχιακή Εργασία11.36 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


 Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/3065
http://dx.doi.org/10.26257/heal.duth.1006
  This item is a favorite for 0 people.

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons