Μικροβιακή ποιότητα συσκευασμένων σπόρων ροδιού που προορίζονται για κατανάλωση (Master thesis)

Αλεξακούδη, Μαρία

Institution and School/Department of submitter: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης/Σχολή Επιστημών Γεωπονίας & Δασολογίας/Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
Subject classification: Μικροβιολογία τροφίμων
Keywords: Μικροβιακή ποιότητα,Συσκευασμένοι σπόροι ροδιού,Ρόδι
URI: https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/4346
Appears in Collections:Π.Μ.Σ. ΑΕΙΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
02_0020_ΑΛΕΞΑΚΟΥΔΗΔΠΘ_ΑΑΔ-Μ1862.pdf12.91 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


 Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/4346
No DOI exists for this item
  This item is a favorite for 0 people.

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons