Η εφαρμογή του HACCP στον κλάδο της αρτοποιίας (Bachelor thesis)

Αγαθοκλέους, Μαρία

Institution and School/Department of submitter: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης/Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας/Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
Subject classification: HACCP
Αρτοποιία
Keywords: Αρτοποιία,HACCP,Βιολογικοί κίνδυνοι
URI: https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/5143
Appears in Collections:ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΩΝ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
02_0121ΔΠΘ_ΑΑΔ-Π2041.pdf16.41 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


 Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/5143
No DOI exists for this item
  This item is a favorite for 0 people.

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons