Χαρακτηρισμός πιθανής προβιοτικής δράσης απομονωθέντων βακτηρίων από κόκκους kefir με in vitro δοκιμασίες (Bachelor thesis)

Μπαντούνας, Πέτρος-Βασίλειος/ Μπαλάσκας, Θεόδωρος

Institution and School/Department of submitter: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας. Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης.
Subject classification: Probiotics
Kefir
Keywords: Λειτουργικά τρόφιμα,Κεφίρ,Προβιοτικά-πρεβιοτικά
URI: https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/5336
http://dx.doi.org/10.26257/heal.duth.1817
Appears in Collections:ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΩΝ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KPO45.pdf857.12 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


 Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/5336
http://dx.doi.org/10.26257/heal.duth.1817
  This item is a favorite for 0 people.

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons