Επίδραση της μορφής αζώτου σε φυτά νεραντζιάς και τρίφυλλης πορτοκαλιάς που αρδεύονταν με αλατούχο θρεπτικό διάλυμα (Bachelor thesis)

Κουλυμπούδη, Λουλουδιά/ Παπαφιλίππου, Άννα/ Τζανουδάκη, Μαρία

Institution and School/Department of submitter: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης/Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας/Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης
Subject classification: Φυτική παραγωγή
Λίπανση εσπεριδοειδών
Keywords: Άζωτο,Νεραντζιά,Τρίφυλλη πορτοκαλιά,Αλατούχο θρεπτικό διάλυμα
URI: https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/5461
http://dx.doi.org/10.26257/heal.duth.3774
Appears in Collections:ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
02_0187ΔΠΘ_ΑΑΔ-Π1979.pdf21.26 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


 Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/5461
http://dx.doi.org/10.26257/heal.duth.3774
  This item is a favorite for 0 people.

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons