Επικαιροποιημένη βιβλιογραφική ανασκόπηση της χρήσης συντηρητικών στα τρόφιμα (Bachelor thesis)
Παπαδόπουλος, Βασίλειος
Institution and School/Department of submitter: | Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης/Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας/Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης |
Subject classification: | Τεχνολογία τροφίμων Πρωτογενής παραγωγή |
Keywords: | Συντηρητικά,Τρόφιμα,Πρωτογενής παραγωγή |
URI: | https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/6006 |
Appears in Collections: | ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΩΝ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
02_0282ΔΠΘ_ΑΑΔ-Π1900.pdf | 12.88 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/6006
No DOI exists for this item
This item is licensed under a Creative Commons License