Παραγωγή προβιοτικών ζυμωμένων λουκάνικων με ακινητοποιημένα κύτταρα Lactobacillus casei ATCC 393 σε πρεβιοτικό υπόστρωμα (Bachelor thesis)

Σκανταρμάκη, Βαλεντίνα

Institution and School/Department of submitter: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.Σχολή Επιστημών Υγείας.Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής
Subject classification: Probiotics
Functional foods
Pharmaceutical
Keywords: Παραγωγή προβιοτικών,Λουκάνικων,Lactobacillus casei,Πρεβιοτικό υπόστρωμα
URI: https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/7573
Appears in Collections:ΤΜΗΜΑ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EY21.PDFΠτυχιακή Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής1.69 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


 Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/7573
No DOI exists for this item
  This item is a favorite for 0 people.

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons