Παραγωγή υγρών και θερμικά αποξηραμένων ελεύθερων και ακινητοποιημένων κυττάρων Lactobacillus casei σε ξηρούς καρπούς και σε μπισκότο (Bachelor thesis)

Βατικιώτη, Νεκταρία-Παναγιώτα

Institution and School/Department of submitter: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.Σχολή Επιστημών Υγείας.Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής
Subject classification: Microbiology of food
Nuts
Antioxidants--Therapeutic use
Keywords: Θερμικά αποξηραμένων,Lactobacillus casei,Ξηρούς καρπούς
URI: https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/7585
Appears in Collections:ΤΜΗΜΑ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EY23.PDFΠτυχιακή Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής1.82 MBAdobe PDFView/Open    Request a copy


 Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.lib.duth.gr/jspui/handle/123456789/7585
No DOI exists for this item
  This item is a favorite for 0 people.

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons